Lavance Invest

Lavance Invest is een samenstelling van twee begrippen: ‘Lavance’ en ‘Invest’. De eerste term ‘Lavance’ is afgeleid van ‘Avance’ en staat voor vooruitgang en voordeel. Elke investeerder wenst op een later moment een voordeel te halen uit de gedane investeringen; om vooruitgang te boeken. De tweede term 'Invest' wordt verder toegelicht op de verschillende pagina’s van deze website, evenals in de blog-artikels die op regelmatige tijdstippen verschijnen.

Zoals aangegeven op de Home-pagina, wil Lavance Invest jou, als potentiële vastgoedinvesteerder, informeren, adviseren en ondersteunen.

Iedereen investeert

Inderdaad, ook jij bent al een investeerder ! Investeren is het inzetten van tijd en/of geld met als doel hiervoor op een later moment een betere return te ontvangen. Zonder dat we er bij stilstaan is investeren een deel van ons dagelijkse bezigheid. Hoewel we regelmatig de positieve invloed van investeren (bv. het investeren van tijd om te leren lezen) mogen ondervinden, schrikt investeren in vastgoed op vandaag nog steeds af.

Dit valt te begrijpen, aangezien investeren in vastgoed gepaard gaat met grotere financiële sommen: een appartement ter waarde van 275.000 euro is alvast geen uitzondering. Toch is het niet de bedoeling dat je, als investeerder, dit bedrag volledig zelf dient te financieren. Investeren in vastgoed is het bewust zijn van het hefboomeffect. Hoor je het momenteel donderen in Keulen? Dan is Lavance Invest iets voor jou !

Lavance Invest is er om jou te informeren, adviseren en ondersteunen in deze zoektocht want investeren in vastgoed is voor elkeen.

Door kennis, inzichten en ervaringen te delen, nemen we jou, als lezer, mee in dit verhaal. Wij zijn steeds bereikbaar voor een persoonlijke babbel om jouw eerste/nieuwe investering  te bespreken en analyseren.

Onze service is kosteloos voor jou, als lezer of potentiële investeerder.